Hennabrows

Superstrakke wenkbrauwen met Browtastic

 

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor de henna Browtastic behandeling. Hoewel henna natuurlijk al eeuwen wordt gebruikt, is de Hennabrows de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide.

Closed%20Eye_edited.jpg

Hennabrows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.

Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.

De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

 

Hennabrows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.

De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

 

In het algemeen blijft de henna 5-14 dagen zichtbaar op de huid afhankelijk van huid type en wenkbrauw nazorg. Op de wenkbrauwhaartjes blijft de tint tot wel 8 weken zichtbaar! In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.

 

Een Hennabrow behandeling begint met een uitgebreide voorbehandeling; eerst worden de wenkbrauwen gescrubt om zo dode huidcellen te verwijderen en voor het hoogst haalbare resultaat. Ten slotte wordt een speciale shampoo gebruikt voor het openen van de haarschubben zodat de henna tint goed in de haartjes kunnen dringen.
 

Een ware SPA behandeling voor uw wenkbrauwen!!!

Contra indicaties

  • Allergie voor Henna/walnoten

  • Glycose-6-fosfaat-dehydrogenase (G6PD)        

  • Wondjes rondom de wenkbrauwen

  • Recent geverfde wenkbrauwen​

  • Gebruik van Lithium

Closed%20Eye_edited.jpg